جمعه 26 آذر 1403 - 14 جمادی الثانی 1446

اطلاعیه ها

خبرها و رویدادها

کتابخانه مدرسه عالی امام حسین علیه السلام

بیشتر

صوت دروس مدرسه

مکاسب
رسائل
کفایه
فلسفه
آموزش تکمیلی
جلسات عمومی
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...
بیشتر ...

فرهنگی - تبلیغی

چندرسانه ای

کارگاه ها

کارگاه آموزش ورد و وان نوت

مراسم ها

برگزاری مراسم اختتامیه علمی-پژوهشی سال 1400-1399

نشست های پژوهشی

تقریر نشست علمی تاثیر فلسفه در فقه و اصول استاد کرمانشاهانی زیدعزه

آموزش تکمیلی

معرفی
بی شک معارف و دانش های حوزوی جزیره های جدا از هم و بی ارتباط نیستند بلکه همه آن ها به شکل های مختلفی به هم وابسته و پیوسته هستند و اگر تخصص گرایی که ضرورت عصر حاضر است موجب بی خبری از دانش های پیرامونی شود در عمل ناکارآمد و نا موفق خواهد بود. بنابراین دریافت درست از یک حوزه دانشی بدون اطلاع مناسب از ساحت های دیگر دانش امکان پذیر نخواهد بود. در کنار این مهم، طلبه عصر انقلاب اسلامی نمی تواند از تحولات اجتماعی و تاریخی ایران ، جهان اسلام و جریان ها و نحله های فرهنگی آن برکنار باشد و یا پدیده های اجتماعی دنیای مدرن را نشناسد. از سوی دیگر، دوره سطح، دوره آشنایی با فقه های تخصصی است تا به تدریج و با توجه به علاقه ها و استعداد ها مسیر علمی طلبه برایش آشکار شود. همه این اهداف در دوره های آموزش تکمیلی و در قالب نشست ها، کارگاه ها و دوره های متمرکز پیگیری می شود.
بیشتر

1

 

حلقه های کتاب خوانی


ضرورت

مساله کتابخوانی یکی از مهمترین دغدغه های رهبر معظم انقلاب در حوزه مسائل فرهنگی است و از این رو طلبه به عنوان پیشرانان و هادیان امت باید در این ساحت پیش گام و پیش قدم باشند. رهبر معظم انقلاب درباب اهمیت کتابخوانی طلاب محترم می فرماید:
"طلبه باید دستش از کتاب رها نشود؛ کتاب بخواند، همه جورش را بخواند، در دوره‌ی جوانی بخواند. این ذخیره‌ی حافظه را که بی‌نهایت دارای ظرفیت است، هرچه میتوانید، در دوره‌ی جوانی پر کنید. ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛ هرچه در دوران پیری - که بنده همین حالا هم با همه‌ی گرفتاری‌ها، بیش از جوانها مطالعه میکنم - به دست می‌آوریم، ماندگاری ندارد. الان شما جوانید. این منبع قیمتىِ ارزشمند را از اطلاعات ارزشمند، از آگاهی‌های مفید و لازم در زمینه‌های مختلفی که برای تبلیغ به آنها احتیاج دارید، هرچه میتوانید، انباشته کنید؛ از این استفاده خواهید کرد "  ۱۳۹۱/۰۷/۱۹

 

اهداف

1.  ترویج کتاب خوانی و ایجاد عادت 
2.  آموزش روش های صحیح مطالعه و فیش برداری
3.  آشنایی با محورهای گوناگون مرتبط با فرهنگ ایران و اسلام
4.  فرصت گفتگو در محورهای مختلف و تمرین شیوه ی گفتگوی نقادانه


سرفصل ها

سیره و سخن امام خمینی ره
مبانی رهبری
کتب شهید مطهری
روشنفکری و امتداد‌های آن
قانون اساسی و حقوق عمومی
زنان و خانواده
رسانه 
سیره علما
تاریخ ایران 


تبیین طرح:

در این طرح، طلاب محترم می توانند به اختیار خود یکی از حلقه های کتابخوانی را انتخاب نموده و در هفته حدود دو تا سه ساعت برای مطالعه کتاب مدنظر اختصاص دهد.
حلقه کتابخوانی که در هر هفته یک بار برگزار می شود فرصتی است که طلاب محترم درباره آنچه در آن هفته مطالعه نموده اند را جمع بندی نموده و گفتگو می نمایند.
طلاب محترم می توانند محور های جایگزینی را نیز برای گعده کتاب پیشنهاد دهند که در صورت تصویب، آن حلقه تشکیل می گردد.